Loading ...

Over ons


Jawad Hashemi

Mijn Naam is Jawad Hashemi,

* Arts

* Specialist ouderengeneeskunde

* Coach

* Moderator

* Motivator

* Inspirator

Ik ben een enthousiast, flexibel en dynamisch mens die energie haalt uit het doen en denken. Mijn kracht ligt vooral in het concreet maken van het abstracte: vooruitdenken, strategische visie creƫren en delen en vervolgens concreet maken.

Ik kan goed luisteren en indien nodig weloverwogen knopen doorhakken. Ik ben zeer lerend ingesteld en stimuleer dat ook in anderen. Professionaliteit: oog hebben voor het kwaliteit en kwantiteit van de zorg vind ik belangrijk, daarom werk ik naast mijn professionele beroepsuitoefening als gast docent op de medisch faculteit Nijmegen zodat ik mijn kennis en kunde over kan dragen aan de toekomstige artsen.

Superviseren en coachen vindt ik ook heel erg leuk. ik ben een snelle denker, een goed analyticus en ik kan mijn bevindingen makkelijk verwoorden. Ik kan goed inplannen en wanneer de omstandigheden dat vragen de werkprocessen structureren.

Na het afronden van de middelbare school in 2004, heb ik bachelor opleiding life science en chemistry in hogeschool van Utrecht gevolgd. In 2005 ben ik ingeloot voor de studie geneeskunde, de studie waar ik van droomde. In 2012 ben ik afgestudeerd als arts en vervolgens mij gericht op het specialisme ouderengeneeskunde. Zo heb ik ervaringen opgedaan als arts bij verschillende ziekenhuizen en zorginstellingen zowel in de eerste maar ook in de tweedelijnszorg. Vanaf 2017 ben ik werkzaam als zelfstandige specialist ouderengeneeskunde. Daarnaast werk ik als gast docent op de eerstelijnszorg van medisch universiteit van Nijmegen. Ik ben een zeer ervaren, breed georiƫnteerde specialist ouderengeneeskunde.

Met zowel de achtergrond en mijn eigen kennis als specialist ouderengeneeskunde, wil ik me op diverse fronten inzetten om de ouderenzorg en ouderengeneeskunde te helpen verbeteren.

Kan ik u van dienst zijn?

Neem voor een vrijblijvende kennismaking of meer informatie contact op!